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RUNNER PEANUT IN SHELL

Peanut Runner: of Brazilian origin, through the improvement of existing varieties carried out by the Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Its cycle is long, with a determined growth period of approximately 125-130 days (in SP), with an average yield of 4,000 kg/ha and potential of 6,000 kg/ha, and grains predominantly of sizes 38/42 to 50/60.

RED RUNNER PEANUT IN SHELL

Peanut Runner: of Brazilian origin, through the improvement of existing varieties carried out by the Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Its cycle is long, with a determined growth period of approximately 125-130 days (in SP), with an average yield of 4,000 kg/ha and potential of 6,000 kg/ha, and grains predominantly of sizes 38/42 to 50/60.

RUNNER NATURAL RAW SPLIT PEANUT

Peanut Runner: of Brazilian origin, through the improvement of existing varieties carried out by the Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Its cycle is long, with a determined growth period of approximately 125-130 days (in SP), with an average yield of 4,000 kg/ha and potential of 6,000 kg/ha, and grains predominantly of sizes 38/42 to 50/60.

ROASTED RUNNER PEANUT FLOUR

Peanut Runner: of Brazilian origin, through the improvement of existing varieties carried out by the Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Its cycle is long, with a determined growth period of approximately 125-130 days (in SP), with an average yield of 4,000 kg/ha and potential of 6,000 kg/ha, and grains predominantly of sizes 38/42 to 50/60.

GRANULATED ROASTED RUNNER PEANUT

Peanut Runner: of Brazilian origin, through the improvement of existing varieties carried out by the Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Its cycle is long, with a determined growth period of approximately 125-130 days (in SP), with an average yield of 4,000 kg/ha and potential of 6,000 kg/ha, and grains predominantly of sizes 38/42 to 50/60.

RED RUNNER PEANUT THRUSHED WITH SKIN

Peanut Runner: of Brazilian origin, through the improvement of existing varieties carried out by the Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Its cycle is long, with a determined growth period of approximately 125-130 days (in SP), with an average yield of 4,000 kg/ha and potential of 6,000 kg/ha, and grains predominantly of sizes 38/42 to 50/60.

Grão Selecionado

Amendoim Runner: de origem brasileira, através do melhoramento de variedades existentes realizado pelo Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Seu ciclo é longo, de crescimento determinado de aproximadamente 125-130 dias (em SP), com produtividade média de 4.000 Kg/ha e potencial de 6.000 Kg/ha, e grãos predominantemente de calibres 38/42 a 50/60.

Banda Separada

Amendoim Runner: de origem brasileira, através do melhoramento de variedades existentes realizado pelo Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Seu ciclo é longo, de crescimento determinado de aproximadamente 125-130 dias (em SP), com produtividade média de 4.000 Kg/ha e potencial de 6.000 Kg/ha, e grãos predominantemente de calibres 38/42 a 50/60.

Grão Triturado

Amendoim Runner: de origem brasileira, através do melhoramento de variedades existentes realizado pelo Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Seu ciclo é longo, de crescimento determinado de aproximadamente 125-130 dias (em SP), com produtividade média de 4.000 Kg/ha e potencial de 6.000 Kg/ha, e grãos predominantemente de calibres 38/42 a 50/60.

Grão Moído

Amendoim Runner: de origem brasileira, através do melhoramento de variedades existentes realizado pelo Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Seu ciclo é longo, de crescimento determinado de aproximadamente 125-130 dias (em SP), com produtividade média de 4.000 Kg/ha e potencial de 6.000 Kg/ha, e grãos predominantemente de calibres 38/42 a 50/60.

Grão Debulhado

Amendoim Runner: de origem brasileira, através do melhoramento de variedades existentes realizado pelo Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Seu ciclo é longo, de crescimento determinado de aproximadamente 125-130 dias (em SP), com produtividade média de 4.000 Kg/ha e potencial de 6.000 Kg/ha, e grãos predominantemente de calibres 38/42 a 50/60.

Casca e Torrado Banda

Amendoim Runner: de origem brasileira, através do melhoramento de variedades existentes realizado pelo Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Seu ciclo é longo, de crescimento determinado de aproximadamente 125-130 dias (em SP), com produtividade média de 4.000 Kg/ha e potencial de 6.000 Kg/ha, e grãos predominantemente de calibres 38/42 a 50/60.