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Learn a little more about the RMCA.

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RMCA COMPANY

RMCA came about through hard work, dedication and the dream of four brothers, Rui, Mauro, Claudio and Alencar, who have always been passionate about land and agriculture, and from a very young age they worked in crops, where the main crop was peanuts. Through planting, it was possible to acquire the first tractor, and later the first machines, around the year 1995. In addition to peanuts, the brothers also planted beans, corn and other types of grains, which allowed them to acquire better machines and more powerful, in addition to increasing the area, and even with great difficulty, they did not give up. With a lot of effort they built the first shed in the city of Borborema – SP, small with about 300m², but very significant and they still have it today. Always united with the desire to build their own company, they fought to make it possible, and today RMCA serves the domestic and foreign markets, supplying countries like Russia, for example. And it has about 40 employees (during the harvest period) in agriculture and industry. All this, valuing its history and origins, in addition to constant improvement to serve its customers with efficiency and quality.

RMCA COMPANY Ideas

Mission
    Mission

    To guarantee the high quality of our grains, from farming, to the commercialization for the internal and external markets, attending with efficiency and promoting the loyalty and satisfaction of our clients.

    Vision
      Vision

      To be a reference in our segment, always striving for continuous improvement, seeking to improve the quality of our products, and expanding their commercialization in the national and international markets.

      Values
        Values

        Professional ethics, commitment to clients and collaborators, responsibility, dedication, reliability, and transparency. . . .

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        We are waiting for your contact to become a partner and purchase the best peanuts.

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        Grão Selecionado

        Amendoim Runner: de origem brasileira, através do melhoramento de variedades existentes realizado pelo Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Seu ciclo é longo, de crescimento determinado de aproximadamente 125-130 dias (em SP), com produtividade média de 4.000 Kg/ha e potencial de 6.000 Kg/ha, e grãos predominantemente de calibres 38/42 a 50/60.

        Banda Separada

        Amendoim Runner: de origem brasileira, através do melhoramento de variedades existentes realizado pelo Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Seu ciclo é longo, de crescimento determinado de aproximadamente 125-130 dias (em SP), com produtividade média de 4.000 Kg/ha e potencial de 6.000 Kg/ha, e grãos predominantemente de calibres 38/42 a 50/60.

        Grão Triturado

        Amendoim Runner: de origem brasileira, através do melhoramento de variedades existentes realizado pelo Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Seu ciclo é longo, de crescimento determinado de aproximadamente 125-130 dias (em SP), com produtividade média de 4.000 Kg/ha e potencial de 6.000 Kg/ha, e grãos predominantemente de calibres 38/42 a 50/60.

        Grão Moído

        Amendoim Runner: de origem brasileira, através do melhoramento de variedades existentes realizado pelo Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Seu ciclo é longo, de crescimento determinado de aproximadamente 125-130 dias (em SP), com produtividade média de 4.000 Kg/ha e potencial de 6.000 Kg/ha, e grãos predominantemente de calibres 38/42 a 50/60.

        Grão Debulhado

        Amendoim Runner: de origem brasileira, através do melhoramento de variedades existentes realizado pelo Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Seu ciclo é longo, de crescimento determinado de aproximadamente 125-130 dias (em SP), com produtividade média de 4.000 Kg/ha e potencial de 6.000 Kg/ha, e grãos predominantemente de calibres 38/42 a 50/60.

        Casca e Torrado Banda

        Amendoim Runner: de origem brasileira, através do melhoramento de variedades existentes realizado pelo Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Seu ciclo é longo, de crescimento determinado de aproximadamente 125-130 dias (em SP), com produtividade média de 4.000 Kg/ha e potencial de 6.000 Kg/ha, e grãos predominantemente de calibres 38/42 a 50/60.