From field to commercialization

We are experts in producing quality!

Qualified Crops

We cultivate the grains from the farm, carrying out the selection of them, until we reach their commercialization.

High quality

We seek to guarantee the quality of our grains, aiming to promote customer loyalty and satisfaction.

Complete Logistics

We serve the domestic and foreign markets, supplying high quality grains to several countries.

About us

RMCA Cerealista

RMCA came about through hard work, dedication and the dream of four brothers, Rui, Mauro, Claudio and Alencar, who have always been passionate about land and agriculture, and from a very young age they worked in crops, where the main crop was peanuts. Through planting, it was possible to acquire the first tractor, and later the first machines, around 1995.

Food Quality and Safety Policy.

RMCA provides a complete structure of machinery and employees for industrial safety management, ensuring the integrity, quality and, above all, the legality of all our processes and products. Always seeking to ensure the quality and safety of food.

Contact

Become a Partner

We are waiting for your contact, to acquire the best peanut.

Our products

Selected Peanuts

All RMCA products are produced with high quality and selected grains.

Red Peanut (Armadillo) In Shell

Red Runner peanut thrushed with Skin

Granulated Roasted Runner Peanut

Roasted Runner Peanut Flour

Runner Natural Raw Split Peanut

Red Runner Peanut in Shell

OUR SERVICES

Qualitiy of Services

High quality of our grains, from the plantation, to its commercialization for the internal and external market, serving efficiently and promoting the loyalty and satisfaction of our customers.

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Grão Selecionado

Amendoim Runner: de origem brasileira, através do melhoramento de variedades existentes realizado pelo Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Seu ciclo é longo, de crescimento determinado de aproximadamente 125-130 dias (em SP), com produtividade média de 4.000 Kg/ha e potencial de 6.000 Kg/ha, e grãos predominantemente de calibres 38/42 a 50/60.

Banda Separada

Amendoim Runner: de origem brasileira, através do melhoramento de variedades existentes realizado pelo Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Seu ciclo é longo, de crescimento determinado de aproximadamente 125-130 dias (em SP), com produtividade média de 4.000 Kg/ha e potencial de 6.000 Kg/ha, e grãos predominantemente de calibres 38/42 a 50/60.

Grão Triturado

Amendoim Runner: de origem brasileira, através do melhoramento de variedades existentes realizado pelo Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Seu ciclo é longo, de crescimento determinado de aproximadamente 125-130 dias (em SP), com produtividade média de 4.000 Kg/ha e potencial de 6.000 Kg/ha, e grãos predominantemente de calibres 38/42 a 50/60.

Grão Moído

Amendoim Runner: de origem brasileira, através do melhoramento de variedades existentes realizado pelo Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Seu ciclo é longo, de crescimento determinado de aproximadamente 125-130 dias (em SP), com produtividade média de 4.000 Kg/ha e potencial de 6.000 Kg/ha, e grãos predominantemente de calibres 38/42 a 50/60.

Grão Debulhado

Amendoim Runner: de origem brasileira, através do melhoramento de variedades existentes realizado pelo Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Seu ciclo é longo, de crescimento determinado de aproximadamente 125-130 dias (em SP), com produtividade média de 4.000 Kg/ha e potencial de 6.000 Kg/ha, e grãos predominantemente de calibres 38/42 a 50/60.

Casca e Torrado Banda

Amendoim Runner: de origem brasileira, através do melhoramento de variedades existentes realizado pelo Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Seu ciclo é longo, de crescimento determinado de aproximadamente 125-130 dias (em SP), com produtividade média de 4.000 Kg/ha e potencial de 6.000 Kg/ha, e grãos predominantemente de calibres 38/42 a 50/60.