ProduCtS

Peanut Runner: of Brazilian origin, through the improvement of existing varieties carried out by the Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Its cycle is long, with determinate growth of approximately 125-130 days (in SP), with average productivity of 4,000 kg/ha and potential of 6,000 kg/ha, and grains predominantly of calibers 38/42 to 50/60.

Peanut Tatu: Most traditional type in Brazil, predominant in several regions, and in São Paulo, occupies 10-15% of the planting area, its commercial group is Valencia. It takes about 90-100 days from planting to harvesting, and its average productivity is 3,000 kg/ha and potential of 4,000 kg/ha.

OUR PRODUCTS

HIGH QUALITY GRAINS

High quality of our grains, from farming, to the commercialization for the internal and external markets, attending with efficiency and promoting the loyalty and satisfaction of our customers.

Red Peanut (Armadillo) In Shell

Red Runner peanut thrushed with Skin

Granulated Roasted Runner Peanut

Roasted Runner Peanut Flour

Runner Natural Raw Split Peanut

Red Runner Peanut in Shell

OUR SERVICES

QUALITY OF SERVICE

High quality of our grains, from farming, to the commercialization for the internal and external markets, attending with efficiency and promoting the loyalty and satisfaction of our customers.

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Grão Selecionado

Amendoim Runner: de origem brasileira, através do melhoramento de variedades existentes realizado pelo Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Seu ciclo é longo, de crescimento determinado de aproximadamente 125-130 dias (em SP), com produtividade média de 4.000 Kg/ha e potencial de 6.000 Kg/ha, e grãos predominantemente de calibres 38/42 a 50/60.

Banda Separada

Amendoim Runner: de origem brasileira, através do melhoramento de variedades existentes realizado pelo Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Seu ciclo é longo, de crescimento determinado de aproximadamente 125-130 dias (em SP), com produtividade média de 4.000 Kg/ha e potencial de 6.000 Kg/ha, e grãos predominantemente de calibres 38/42 a 50/60.

Grão Triturado

Amendoim Runner: de origem brasileira, através do melhoramento de variedades existentes realizado pelo Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Seu ciclo é longo, de crescimento determinado de aproximadamente 125-130 dias (em SP), com produtividade média de 4.000 Kg/ha e potencial de 6.000 Kg/ha, e grãos predominantemente de calibres 38/42 a 50/60.

Grão Moído

Amendoim Runner: de origem brasileira, através do melhoramento de variedades existentes realizado pelo Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Seu ciclo é longo, de crescimento determinado de aproximadamente 125-130 dias (em SP), com produtividade média de 4.000 Kg/ha e potencial de 6.000 Kg/ha, e grãos predominantemente de calibres 38/42 a 50/60.

Grão Debulhado

Amendoim Runner: de origem brasileira, através do melhoramento de variedades existentes realizado pelo Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Seu ciclo é longo, de crescimento determinado de aproximadamente 125-130 dias (em SP), com produtividade média de 4.000 Kg/ha e potencial de 6.000 Kg/ha, e grãos predominantemente de calibres 38/42 a 50/60.

Casca e Torrado Banda

Amendoim Runner: de origem brasileira, através do melhoramento de variedades existentes realizado pelo Instituto Agronômico de Campinas (IAC). Seu ciclo é longo, de crescimento determinado de aproximadamente 125-130 dias (em SP), com produtividade média de 4.000 Kg/ha e potencial de 6.000 Kg/ha, e grãos predominantemente de calibres 38/42 a 50/60.